Veelgestelde vragen

Hoe lang moet ik wachten op een bestelling?

In normale omstandigheden zult u uw zuil ontvangen binnen de 10 werkdagen.

Kan ik de zuil met wielen ook op een helling plaatsen?

Kies je voor een staand model op wielen, dan wordt deze geleverd met twee geremde wielen aan de achterzijde. De voorkant van de vloerplaat wordt 90° omgeplooid zodat de zuil ook aan deze zijde stabiel neergezet kan worden. Om de zuil te verplaatsen dien je hem licht naar achter te kantelen. 

Ben ik verplicht om een pompje van Klinox te gebruiken?

Neen, je kan perfect je eigen pompje gebruiken, mits het de lengte minimaal 90mm is en maximaal 150mm.

Hoe weet ik zeker dat mijn desinfectiegel niet wordt meegenomen?

Onze zuilen zijn allemaal voorzien van een slotje. Op die manier bent u zeker dat uw desinfectiegel niet gestolen wordt. 

Op welke manier kan ik in contact komen met Klinox?

Al je vragen over je bestelling kan je rechtstreeks mailen naar sales@klinox.be. Voor alle andere vragen kan je het formulier hieronder gebruiken. Wij beantwoorden vragen doorgaans binnen de 48 uren. Om een vlotte communicatie te garanderen is het aangewezen om je rechtstreeks telefoonnummer achter te laten. 

Waar wordt mijn zuil geproduceerd?

Onze  productie bevindt zich in het Brusselse. Klinox is zelf verantwoordelijk voor de productontwikkeling én de productie. Je bent dan ook 100% zeker van een lokale aankoop. 

Welke verpakking past best in mijn zuil?

Je kiest de verpakking zelf. We produceren onze zuilen op een universele manier zodat je je vertrouwde producten verder kan gebruiken. De bijgeleverde hulpstukken zorgen ervoor dat zo goed als elke verpakking gefixeerd kan worden. 

Minimale afmetingen van je verpakking: 60x60x195 (LxBxH)
Maximale afmetingen van je verpakking: 90x90x300 (LxBxH)

Voor welke producten is deze zuil geschikt?

Onze zuil is geschikt voor het product dat het best bij je past. Je kan er zeep, ontsmettingsmiddel, of andere toepassingen in plaatsen in functie van je eigen context.

Voor welke sectoren is onze zuil geschikt?

De desinfectiezuil is geschikt voor horecazaken, bedrijven in het algemeen, steden en gemeenten, openbare instellingen, de eventsector en vrije beroepen in de medische sector.

Hoe wordt mijn zuil geleverd?

Je zuil wordt gebruiksklaar geleverd op een adres naar keuze. Het enige wat je nog moet doen is een product toevoegen en je kan van je aankoop genieten.

Wat moet ik doen bij eventuele problemen?

Neem bij een probleem direct contact op via ons contactformulier of via support@klinox.be. We beantwoorden vragen binnen de 48 uur in normale omstandigheden.