Over ons

Waarom we doen wat we doen

Het is onze missie om mensen op een verantwoorde manier te laten ontmoeten, werken en bewegen, door te voorzien in universele oplossingen van handhygiëne. 

Wie we zijn

Met het oprichten van Klinox bieden we een antwoord op specifieke noden in de niche van handhygiëne.

Het is een logisch vervolg op ons moederbedrijf Inox+ waar we de voorbije jaren ontzettend veel product- en marktkennis hebben opgebouwd. 

Met Klinox zetten we voortdurend in op productontwikkeling om nieuwe en bestaande klanten van gepaste oplossingen te voorzien.

Waarom kiezen voor Klinox

Vrijheid

Klinox biedt je vrijheid. We binden je niet aan contracten maar focussen op ijzersterke productontwikkeling. Hoe je het gebruik invulling geeft, ligt helemaal in jouw handen.

Universeel

Onze producten zijn universeel opgebouwd zodat je je vertrouwde toebehoren kan blijven gebruiken. Een ideale manier om zoveel mogelijk mensen te helpen.

Plug & Play

Om snel aan de slag te kunnen gaan met je aankoop, bouwen we alle onderdelen volgens het plug and play principe. Klinox producten zijn altijd eenvoudig te plaatsen en te gebruiken.

Lokale productie

Klinox is op en top Belgisch! Met onze productie in Brussel maken we een directe impact op de lokale economie. Altijd dichtbij en bereikbaar, zonder gedoe.